Velkommen til FDF Mejdal

I FDF Mejdal skaber vi rammerne for en aktiv fritid med leg, sjov og alvor i skønsom blanding.

Så er vi igang med en ny sæson!

29.08.2017

Søndag d. 27. august fik vi skudt den nye sæson igang med bål, leg og hygge. Overvældende mange mødte op på dagen - det er vi MEGET glade for! Efterårsprogrammet ligger nu klar her på siden - vær opmærksom på, at de enkelte...


Kalender

Ingen begivenheder fundet

Om FDF Mejdal

FDF Mejdal blev etableret i 1981, og har siden da været en fast forankret del af lokalsamfundet.

I dag er vi ca. 40 aktive medlemmer, der brænder for FDF. Og vi vil gerne være mange flere, for FDF er rigtig sjovt når man er mange. Har du først stiftet bekendtskab med FDF er du ikke i tvivl om at det er noget rykker!

 

Der og også plads til voksne i FDF
Spændende og udfordrende aktiviteter i børnehøjde kræver ledere, der tør kaste sig ud i lidt af hvert. Det er meget givende at være leder i FDF fordi vi oplever børnenes spontanitet og glæde hver gang vi mødes. Hvis du går med en drøm om at være med til at give børn og unge oplevelser der varer ved, så kontakt kredsleder Lars Medom på tlf. 4074 3070, og hør nærmere om mulighederne.

 

Her bor vi
FDF Mejdal ligger i et naturskønt område i udkanten af Holstebro, tæt ved både skov og sø.

Adressen er: FDF Mejdal, Slåenvej 61, 7500 Holstebro. Kredshuset ligger bag ved Mejdalhallen. Tryk her for at finde det på kortet.

 

Faciliteter
I FDF Mejdal råder vi over en lang række spændende faciliteter, som vi nyder godt af i det daglige arbejde, og når vi er på lejr.

Enestående udendørs faciliteter...
Vore kredshus er beliggende på en fredelig grund med god plads til at boltre sig på. Bålhytten ligger tæt ved kredshuset, og rummer 40-50 personer. Bålhytten gør bålpladsen anvendelig året rundt, uanset vejret. I "bunden" af pladsen har vi 4 hyggelige "lommer" med tæt bevoksning omkring. I én af lommerne ligger vores 2 sheltere med egen bålplads og overdækket spiseplads. Shelterne er ideelle til udendørs overnatning i sommerhalvåret. I kraft af vores beliggenhed tæt ved søen har vi 8 kanoer, som bruges i sommerhalvåret og når vi er på lejr.

Vi har selvfølgelig også et dejligt kredshus, med opholdsstue, køkken, værksted og 4 møderum i forskellig størrelse.

 

Vil du leje vores kredshus?
Huset kan anvendes til overnatning for ca. 20 personer indendørs (foruden de udendørs overnatningsmuligheder), og er for øvrigt flittigt brugt til børnefødselsdage mv.

Hvis du er interesseret i at leje kredshuset kan du kontakte bestyrrelsesformand Lars Medom på tlf. 4074 3070.